SAFE - CONDOOMS

Just Safe Condooms (Standaard)

Just Safe is een standaard condoom met anatomisch design, waardoor het (bijna) iedereen perfect past (sommige mannen hebben een langer condoom nodig, zie Safe XL Condooms). Het Just Safe condoom is voorzien van siliconen glijmiddel met een zachte vanillegeur, voor een sensuele aromatherapie tussen de lakens. De condooms zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 5, 10 en 36 stuks.

Feel Safe Condooms (Ultra Dun)

Feel Safe is een ultradun condoomdesign. Het dunne latex zorgt voor extra gevoel tijdens het vrijen en daar lever je helemaal niets voor in; de condooms zijn even veilig als onze standaard Just Safe condooms. Feel Safe condooms hebben een maximale lengte van 19 cm en een nominale breedte van 5,6 cm. Verkrijgbaar in verpakkingen van 5, 10 en 36 stuks.

Intense Safe Condooms (Ribbel/Noppen)

Het Intense Safe Condoom is voorzien van ribbels en noppen: perfect voor haar! Het design zorgt voor extra stimulatie en verandert een gewone vrijpartij in een ontdekkingsreis. De condooms hebben een cilindrisch design. De condooms zijn 19 cm lang en hebben een nominale breedte van 5,6 cm. Verkrijgbaar in verpakkingen van 5, 10 en 36 stuks.

Safe Performance Condooms (Orgasme vertragend)

Safe Performance Condooms stellen het mannelijk hoogtepunt op natuurlijke wijze uit; perfect voor als je geen genoeg kunt krijgen van jullie intiem samenzijn. De condooms zijn iets dikker dan Just Safe Condooms, waardoor mannen iets meer stimulatie nodig hebben dan normaal om een orgasme te bereiken (ergo: extra lang genot). De condooms zijn 19 cm lang en hebben een nominale breedte van 5,6 cm. Verkrijgbaar in verpakkingen van 5, 10 en 36 stuks.

Safe Superlube Condooms

Safe Super Lube is een standaard condoom met een anatomische vorm voorzien van een extra dosis zijdezacht glijmiddel. De Super Lube condooms zijn daarom extra fijn in gebruik. Ze voelen zacht aan en gaan extra lang mee en blijven extra lang vochtig. Het Safe Super Lube condoom voldoet aan de strengste Europese eisen. De condooms zijn 19 cm lang en hebben een nominale breedte van 5,6 cm. Verkrijgbaar in verpakkingen van 5, 10 en 36 stuks.

Safe Strong Condooms

Strong Safe Condooms zijn extra sterk en daardoor extra veilig. Zeer geschikt voor avontuurlijke koppels die op zoek zijn naar een condoom dat sterk genoeg is voor anale penetratie. De condooms zijn 19,5 cm lang en hebben een nominale breedte van 5,3 cm. Verkrijgbaar in verpakkingen van 5, 10 en 36 stuks.

Safe XL Condooms

Het Safe XL Condoom is hét condoom voor iedere man die extra grote condooms nodig heeft. Is dat het geval? Safe XL Condooms zijn de beste condooms voor jou, ze zijn namelijk 2cm langer dan de meeste standaard condooms en hebben een anatomisch design, speciaal afgesteld op de groot geschapen man. De condooms zijn 21,5 cm lang en hebben een nominale breedte van 5.6 cm. Verkrijgbaar in verpakkingen van 5, 10 en 36 stuks.

Safe Condooms zijn gemaakt van een uiterst hoge kwaliteit latex met een comfortabele pasvorm.

Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt 100% bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare infecties.